Interview met Leon Korteweg (2)

Play

Leon Korteweg, medewerker van deze podcast, actief op Wikipedia, is toegetreden tot het bestuur van ECSO, de Europese Raad van Skeptische Organisaties. Dat was een ideaal moment voor een interview met hem. Zijn verhaal zit vol opmerkelijke verrassingen.

Inleiding
Goeiedag, het is vandaag zondag 19 november 2017, ik ben Jozef Van Giel en dit is de 336ste aflevering van deze podcast.
Vandaag krijgen jullie het tweede deel te horen van het interview met Leon Korteweg en we beginnen met spreken over nationalisme.
Interview met Leon Korteweg (2)

Hoe en waarom Leon veganist werd, horen jullie volgende keer..

Het citaat
Het citaat van vandaag komt van Patrick Loobuyck. Loobuyck is een Vlaamse filosoof. Onlangs schreef hij het boek Samenleven met gezond verstand.
In aflevering 326, 327 en 328 hebben we zijn boekpresentatie bij Liberales uitgezonden.
Het citaat van vandaag komt uit dat boek.
Op pagina 34 schreef Loobuyck:

Politiek dient niet om mensen gelukkig te maken, maar om hen de mogelijkheid te geven dat geluk zelf te zoeken.

Bronnen

ECSO http://www.ecso.org/
Het citaat staat op pagina 34 van Samenleven met gezond verstand van Patrick Loobuyck.

Een reactie

  1. Xanter zei:

    Beste Leon, Dank voor uw goed artikel over het logo van Forum voor Democratie. Ik vond het zeer helder en was benieuwd waar het voor staat ( want zo werken de freemasons met symoboliek )Hier wil ik nog het volgende aan toevoegen !
    Baphomet aanbidders ( o.a waarschijnlijk Rutte Baudet en helaas heel veel politici , royalties en sterren ) geloven niet in Adam en Eva maar in Adam en Evan in 1 lichaam ( RH negative bloodline /the nephilims ) Vanaf de geboorte maken ze generatie op generatie the opposite sexe .Dat betekent naar mijn mening dat Baudet en Rutte geboren zijn als vrouw. ( hormonen etc ) en opgegroeid zijn met KN Ultra mindcontrol. We hebben te maken met een reptilian bloodline dat Satan Aanbid met als grondtropen de Vrijmetselaarijen in Nederland / freemasons Wereldwijd zijn ze bezig met een nieuw Babylon. Alle voorspellingen uit de Bijbel zijn aan het uitkomen Kijk maar naar de 666 in de bijbel Bedankt voor het lezen Hopelijk kunt u er wat mee Veel succes

    7 september 2019
    Antwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.