Gratis Abonneren

Kritisch Denken wordt mogelijk gemaakt door onze luisteraars. Daardoor is abonneren gratis en vrij van reclame. Hoe jij ons kan steunen, kan je hier te weten komen.

 

Je kan Kritisch Denken beluisteren via veel toepassingen.

Op Android kan je luisteren met een app als Podcast Addict of Podcatcher. Zoek in de app bij het toevoegen van podcasts gewoon naar “Kritisch Denken”.

 

Abonneren op nieuwe aflevering via iTunes

Link naar alle podcasts van Kritisch Denken op iTunes

Gebruik je iTunes? Klik dan op het volgende icoon om naar de pagina van Kritisch Denken op iTunes te gaan. Door te abonneren op de pagina, kan iTunes automatisch nieuwe afleveringen downloaden.

 

Abonneren op nieuwe aflevering via SONOS of via Spotify

Heb je SONOS? Klik dan op het volgende icoon om  Kritisch Denken op als kanaal te registreren.

Volg de laatste artikelen via Feedly

follow us in feedly

Je kan je ook abboneren via Feedly. Feedly is een online nieuwslezer waarbinnen je je kan abonneren op de artikelen van vele websites.

 

Ontvang een e-mail bij nieuwe afleveringen

Schrijf u in met uw e-mailadres en ontvang een e-mail bij nieuwe artikelen of reacties.

Afleveringen eenvoudig volgen en afspelen

Wekelijks de nieuwste aflevering van Kritisch Denken direct downloaden naar je computer of smartphone gaat eenvoudig. Met een programma kan je je abonneren op de afleveringen. Binnen dat programma kan je met de zoekfunctie ons vinden, of de onderstaande RSS-feeds gebruiken om ons handmatig toe te voegen aan de volglijst. Voor een tiplijst van programma’s die wij aanraden om Kritisch Denken ook op je desktop, smartphone, of tablet te beluisteren,

Abonneer via RSS Feeds

RSS-feed van alle artikelen op Kritisch Denken Alle artikelen

RSS-feed van enkel alle podcasts op Kritisch Denken Alleen podcasts

Volg ons op Sociale Media

Blijf op de hoogte van Kritisch Denken via je favoriete platform. Je vindt ons bijvoorbeeld ook op Facebook en Twitter. Gebruik de onderstaande knoppen om ons te volgen.