333 tips die je leven (misschien) kunnen redden

Play
Inleiding
Goeiedag, het is vandaag zondag 13 augustus 2017, ik ben Jozef Van Giel en dit is de 333ste aflevering van deze podcast.
En toevallig schreef Herman Boel het boek 333 tips die je leven (misschien) kunnen redden. Dat leek me dus het ideale moment om hem voor deze aflevering te interviewen.
Herman Boel is bestuurslid van Skepp. In zijn professioneel leven is hij vertaler en de combinatie van beide leverde in het verleden al een vertaling op van de website en het boek Het woordenboek van de skepticus.
We interviewden hem al in 2013 toen hij het eerste boek in deze reeks publiceerde.
Hier komt het interview met Herman Boel…
333 tips die je leven (misschien) kunnen redden
Mededelingen
Dat was het.
Ik ga er eventjes tussenuit. Ik heb nood aan een rustpauze. Ik heb nog materiaal voor de podcast dat eerst verder verwerkt moet worden, maar ik kom er niet toe. Daarnaast komt er weer een drukke periode aan in mijn job. De komende weken moet je dus geen nieuwe afleveringen verwachten. Het zou wel eens meer dan een maand kunnen duren eer de volgende aflevering eraan komt. Maar geen paniek, we stoppen er niet mee.
Het citaat
Het citaat van vandaag komt van Winston Churchill.
Op 13 oktober 1943 zei Churchill in het Brits parlement:

Sommige mensen hebben het idee dat vrije meningsuiting erin bestaat dat zij vrij zijn om te zeggen wat ze willen, maar als iemand anders iets terugzegt zijn ze erg verontwaardigd.

Bronnen

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.