Het Groot Homeopathiedebat (3)

Groot Debat: de zin, onzin en toekomst van homeopathische geneeskunde

Welke argumenten hebben homeopaten voor hun methoden en wat is daarvan onderbouwd? Moeten we de homeopathie nu regulariseren, of beter niet. Hier volgt het derde deel van het debat tussen 3 homeopaten, een vertegenwoordiger van Skepp en een vertegenwoordigster van het KCE, dat plaats had op 5 december in het Geuzenhuis in Gent.

Intro
Goeiedag, het is vandaag zondag 29 december 2013, ik ben Jozef Van Giel en dit is de 177ste de aflevering van deze podcast. Deze aflevering kwam tot stand mede dankzij Rik Delaet, de muziek is van Niek Lucassen en Emile Dingemans verzorgt de website en de facebookpagina.
Het Groot Homeopathiedebat

Vandaag horen jullie het derde en laatste deel van het groot homeopathiedebat dat plaats had op 5 december in het Geuzenhuis in Gent.

Hier vinden jullie de eerste en de tweede aflevering. Deze aflevering lijkt me een uitstekende oefening in het zoeken naar drogredenen. Zoek maar eens uit welke drogredenen er aangehaald werden door het publiek en door de panelleden. Vorige keer vroeg Joel De Ceulaer aan Willem Betz of hij ook geloofd dat mensen dingen vasthouden als ze geconstipeerd zijn. Hier komt zijn antwoord…

Play

Met excuses voor de geluidskwaliteit. Enkele micro’s bleken niet te werken en bij de vragen werd er geen microfoon doorgegeven in de zaal. Ik heb geprobeerd om het geluid wat bij te sturen tijdens de editing.

Of start met het eerste deel van deze opname.

Het citaat
Vandaag horen jullie nog een citaat van Richard Feynman. Feynman zei:

Voor zij die geen wiskunde kennen is het heel moeilijk om zich een beeld te vormen van de pracht, de diepste pracht van de natuur…

Tot de volgende keer.

Meer informatie

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.