Abonneren op iTunes. Evidence Based Management

Dit boek mag zeker niet ontbreken in je bibliotheek!
Om je discussies te funderen:

Het boek: 'Encyclopedie van de Skepticus' is nu te koop! Klik op de afbeelding om te bestellen
Web Site Hit Counter
HTML Hit Counter

Welkom op de website van de podcast kritisch denken.

Het ontstaan der soorten Download hier het gratis luisterboek 'Het ontstaan der soorten van dieren en planten door middel van de natuurkeus' van Charles Darwin en door mij voorgelezen bij Librivox.
Lopen met Darwin Abonneer hier via iTunes op 'Lopen met Darwin'
Ik stel je volgende deal voor. Ik geef je instructies wanneer en hoe lang je moet lopen en wandelen, en tussendoor lees ik je voor uit het boek 'Over het ontstaan der soorten' van Charles Darwin. Bij de dertigste les kan je 5 kilometer lopen en hebben we 12 hoofdstukken van Darwins boek beluisterd. Nu heb je geen uitvlucht meer om niet aan dat buikje te werken en om n van de belangrijkste en boeiendste boeken uit de biologie te kennen.
Tree Of Life Via deze link vind je de tekening uit het boek 'Over het ontstaan der soorten'
Het ontstaan der soorten Download hier het gratis luisterboek 'Beknopte uiteenzetting van de theorie van Darwin over het ontstaan der plant- en diervormen' van Charles Darwin en door Kattekliek voorgelezen bij Librivox.
Onderaan deze pagina vind je de afbeelding waarover ik in de Librivox opname van 'Over de oorsprong der soorten' door Charles Darwin spreek. Als je meer wil weten over evolutie en wat er na dat boek allemaal in de wetenschap met de evolutietheorie gebeurde, dan heb ik hieronder nog een aantal interessante links naar afleveringen van mijn podcast waarin ik daarover spreek. Je kan ze downloaden en beluisteren, of op mijn blog de transscripts lezen. Veel plezier.

  • Homepagina van de podcast Kritisch denken.
  • De Evolutietheorie in een notendop.
  • Interessante feiten over de Evolutietheorie.
  • 12 bewijzen voor de Evolutietheorie.
  • Evolutietheorie op ideen.


  • Klik op de figuur hieronder om de afbeelding uit 'over de oorsprong der soorten' van Charles Darwin te downloaden

    Natuurkeus